Siirry sisältöön

Meidän tarina

Top Star Finland Oy:n perustajat Pekka Uotila, Jarmo Kinnunen ja Veikka Gustafsson arvostavat luontoa ja kestävää kehitystä – laatua unohtamatta.

Lomaillessaan Lapissa, Pekka ja Jarmo – vanhoja tuttuja kymmenien vuosien ajalta – miettivät, miten he voisivat luoda matkailjoille samanlaisen huippuelämyksen, mistä he itse nauttivat. Matkaan haluttiin myös todellinen vuortenhuippujen ja liike-elämän asiantuntija.

Yrityksen liikeideana on rakentaa korkeatasoista majoitusta huippupaikoille, mutta luontoa säästäen eli valmiin infrastruktuurin äärelle. Top Star Finland Oy tarjoaa huippuelämyksiä Suomen puhtaassa ja kauniissa arktisessa luonnossa, luontoa kunnioittaen. Tähän ideaan Veikka, huippujen valloittajana ja ulkoilmaihmisenä, tuntui sopivan hyvin.

Tästä alkoi Top Star Finland Oy:n tarina.

4280071

Pekan tausta on logistiikka ja kiinteistöalalla ja hän on harjoittanut myös loma-asuntojen vuokrausta jo kymmeniä vuosia.

Veikka taas on kaikkien tuntema suomalainen vuorikiipeilijä ja nykyisin sarjayrittäjä. Veikka ulkoilmaihmisenä kustantaa mm. Riista- ja Retki-lehtiä.

Jarmo on toiminut rakennusalalla jo kolmekymmentä vuotta sekä yrittäjänä että virkamiehenä. Top Starin käyttämä rakennustekniikka on Jarmon kehittämää.