Siirry sisältöön

Tietoa lasikuutioista

Nauti lomastasi huippupaikoilla

Arctic Glass Cubes – Top Star Saariselän 8 loma-asuntoa sijaitsee Saariselän Kaunispään tunturin etelärinteellä huipun tuntumassa, puurajan yläpuolella. Loma-asunnoista on unohtumattoman upeat näkymät kaikkina vuoden aikoina.

Loma-asunnoissa on suuret sähkölämmitteiset katto- ja seinälasitukset. Voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä. Tutustu myös yhteistyökumppanimme Viitasaarella järven rannalla sijaitsevaan Lakeland Glass Cubeen.

Saariselän loma-asunnoissa on yhtenäinen keittiö-, oleskelu- ja makuutila. Jokaisessa on erillinen kylpyhuone, sauna sekä terassi. Varustukseen kuuluu mm. taulu-TV Chromecast-mediatoistimella, ilmalämpöpumppu, täydellinen keittiövarustus, moottorisängyt 2:lle, vuodesohva/varavuode 2:lle ja kuivauskaappi vaatteille. Saariselän huoneistoissa asiakkaiden käytössä myös päiväretkireput.

Saariselällä on tällä hetkellä kahdeksan n. 30 neliön loma-asuntoa ja ne ovat valmistuneet vuonna 2019.

Saariselällä huoneistot sijaitsevat laskettelurinteiden, pulkkamäen, hiihtolatujen, kelkka- ja ulkoilureittien sekä safari- ja ohjelmapalveluiden läheisyydessä. Ivalon lentokentälle on matkaa vain 27 km. Saariselän keskustaan on matkaa noin 2 km. Urho Kekkosen kansallispuisto on myös ihan vieressä.

Kuvia kohteista

Lomaile nautinnollisesti Lapin luonnon tunnelmallisissa maisemissa Kaunispään etelärinteellä.

Varaa nyt