Nauti lomastasi huippupaikoilla

Arctic Glass Cubes - Top Star Saariselkä I:n 8 loma-asuntoa sijaitsee Saariselän Kaunispään tunturin etelärinteellä huipun tuntumassa, puurajan yläpuolella. Lakeland Glass Cube - Viitasaarella sijaitsee järven rannalla. Loma-asunnoista on unohtumattoman upeat näkymät kaikkina vuoden aikoina.

Loma-asunnoissa on suuret sähkölämmitteiset katto- ja seinälasitukset. Voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä.

Saariselän loma-asunnoissa on yhtenäinen keittiö-, oleskelu- ja makuutila. Viitasaarella on erillinen makuuhuone. Jokaisessa on erillinen kylpyhuone, sauna sekä terassi. Varustukseen kuuluu mm. taulu-TV Chromecast-mediatoistimella, ilmalämpöpumppu, täydellinen keittiövarustus, moottorisängyt 2:lle, vuodesohva/varavuode 2:lle ja kuivauskaappi vaatteille. Saariselän huoneistoissa asiakkaiden käytössä myös päiväretkireput.

Saariselällä on tällä hetkellä kahdeksan n. 30 neliön loma-asuntoa ja ne ovat valmistuneet vuonna 2019. Kohteeseen on suunnitteilla vielä kuusi loma-asuntoa. Viitasaarella yksi upouusi loma-huoneisto.

Saariselällä huoneistot sijaitsevat laskettelurinteiden, pulkkamäen, hiihtolatujen, kelkka- ja ulkoilureittien sekä safari- ja ohjelmapalveluiden läheisyydessä. Ivalon lentokentälle on matkaa vain 28 km. Saariselän keskustaan on matkaa noin 2 km. Urho Kekkosen kansallispuisto on Saariselän kupeessa.

Viitasaaren kohteessa mm. Keihärinkoski on loma-huoneiston lähellä ja Jyväskylään ajaa noin tunnissa.

Galleriakuvia Saariselkä ►►

Galleriakuvia Viitasaari  ►►

 

LOMAILE NAUTINNOLLISESTI


Lapin luonnon tunnelmallisissa maisemissa Kaunispään etelärinteellä tai järven rannalla Viitasaarella.

Varaa nyt