Tuotto-osuusmyynti

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia Lapin uskomattomasta luonnosta huippupaikalla ja Lapin matkailun kasvun mukanaan tuomasta hyvästä tuotosta.

Meille on tärkeää, että lomanviettopaikkasi sijaitsee aina huippupaikalla ja sinne on helppoa tulla.


Top Star Finland Oy on rakentanut kiinteistöosakeyhtiön lukuun Inarin Saariselälle tasokkaita loma-asuntoja, Kaunispään tunturin huipun tuntumaan, joista sinulla on nyt mahdollisuus hankkia tuotto-osuuksia. Tuotto-osuuden omistajana sinulla on oikeus käyttää loma-asuntoa itse ja muina aikoina voit luovuttaa sen operaattorina toimivalle Top Star Finland Oy:lle edelleen vuokrattavaksi matkailijoille ja näin voit kerryttää vuokratuottoa sijoituksellesi. Lapin matkailun menestyksen myötä voimme luvata hyvän tuoton sijoituksellesi.

Omistamisen helppoutta

Sinun ei tarvitse huolehtia loma-asuntosi ylläpidosta, vaan me hoidamme sen puolestasi. Sinun tarvitsee vain saapua paikalle ja nauttia lomastasi. Kaikki on valmista. 

Kannattava sijoitus

Tuotto-osuuden tuotto muodostuu matkailijoille tapahtuvasta loma-asuntojen vuokrauksesta, johon luonnollisesti vaikuttavat oman käytön määrä ja ajankohta. Kohteen ainutlaatuinen sijainti ja tasokas toteutus sekä Lapin matkailusesongin hintataso ja korkea käyttöaste takaavat hyvän tuoton sijoituksellesi.

Ota yhteyttä heti, sillä näitä huippupaikkoja ei riitä kaikille.

Tulosta esite Tästä >>


Yhteydenottolomake

Olen kiinnostunut kuulemaan lisää tuotto-omistuksesta:

 

Kuvavarmenne

Kuvavarmenne

LOMAILE NAUTINNOLLISESTI


Lapin luonnon tunnelmallisissa maisemissa Kaunispään etelärinteellä tai järven rannalla Viitasaarella.

Varaa nyt