TOP STAR FINLAND

ARCTIC GLASS CUBES
Saariselkä

LAKELAND GLASS CUBE
Viitasaari

Huippuelämyksiä huippupaikoilla

Modernit lasikuutiot Lapissa Saariselällä – Skandinaavista muotoilua ja huipputekniikkaa – Ylellinen majoitus ja upeat maisemat - Turvallinen ympäristö nauttia lumoavasta luonnosta – Olethan yksi tähtemme –  varaa ruskamatka huippupaikalta!

Raikas tunturituuli, ruskan väriloisto, revontulten tanssi, pohjoinen tähtitaivas, monipuoliset syksy- ja talviaktiviteetit – näistä ja monista muista huippujutuista voit nauttia majoittumalla Top Starin huippupaikoilla. Haaveile hetki ja valitse oma kohteesi.

Meille on tärkeää, että lomanviettopaikkasi sijaitsee huippupaikalla ja sinne on helppoa tulla.

LOMAILE NAUTINNOLLISESTI


Lapin luonnon tunnelmallisissa maisemissa Kaunispään etelärinteellä tai järven rannalla Viitasaarella.

Varaa nyt
 

LAPIN EKSOTIIKKAA JA JÄRVI-SUOMEN KAUNEUTTA

Saariselän lasikuutioista avautuu upeat maisemat etelään aina kymmenien kilometrien päähän. Kuutiot sijaitsevat Kaunispään etelärinteellä laskettelurinteiden, hiihtolatujen, kelkka- ja ulkoilureittien sekä safari- ja ohjelmapalveluiden vieressä. Viitasaaren kohteessa puolestaan lumoava järvimaisema irroittaa sinut arjesta.

Suurten sähkölämmitteisten katto- ja seinälasitusten ansiosta voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä.

TOP STAR MAJOITUS

Saariselän loma-huoneistoissa on yhtenäinen keittiö-, oleskelu- ja makuutila, kylpyhuone ja oma sauna sekä terassi. Viitasaaren upouudessa kohteessa on erillinen makuuhuone. Varustukseen kuuluvat taulu-TV Chromecast mediatoistimella, täydellinen keittiövarustus, moottorisängyt 2:lle, vuodesohva/varavuode 2:lle ja kuivauskaappi vaatteille.

 

Hae vapaata majoitusta:    Saariselkä