TOP STAR FINLAND

Arktiset modernit lasikuutiot Saariselällä – Skandinaavista muotoilua ja huipputekniikkaa – Ylellinen majoitus ja upeat maisemat - Turvallinen ympäristö nauttia lumoavasta luonnosta – Olethan yksi tähtemme –  varaa lomakohteesi huippupaikalta! 

Lemmikit toivotamme tervetulleiksi kuutioihin 5 ja 6 - otathan tämän huomioon varausta tehdessäsi.

Oma sisäänkäynti - ei lähikontakteja - helppoa ja turvallista tulla - tervetuloa!

ARCTIC GLASS CUBES
Saariselkä

LAKELAND GLASS CUBE
Viitasaari

Huippuelämyksiä huippupaikoilla

 

 

 

LOMAILE NAUTINNOLLISESTI


Lapin luonnon tunnelmallisissa maisemissa Kaunispään etelärinteellä tai järven rannalla Viitasaarella.

Varaa nyt
 

LAPIN EKSOTIIKKAA JA JÄRVI-SUOMEN KAUNEUTTA

Saariselän lasikuutioista avautuu upeat maisemat etelään aina kymmenien kilometrien päähän. Kuutiot sijaitsevat Kaunispään etelärinteellä laskettelurinteiden, hiihtolatujen, kelkka- ja ulkoilureittien sekä safari- ja ohjelmapalveluiden vieressä. Viitasaaren kohteessa puolestaan lumoava järvimaisema irroittaa sinut arjesta.

Suurten sähkölämmitteisten katto- ja seinälasitusten ansiosta voit nauttia mukavasti ja turvallisesti Suomen luonnon tarjoamista unohtumattomista elämyksistä.

TOP STAR MAJOITUS

Saariselän loma-huoneistoissa on yhtenäinen keittiö-, oleskelu- ja makuutila, kylpyhuone ja oma sauna sekä terassi. Viitasaaren upouudessa kohteessa on erillinen makuuhuone. Varustukseen kuuluvat taulu-TV Chromecast mediatoistimella, täydellinen keittiövarustus, moottorisängyt 2:lle, vuodesohva/varavuode 2:lle ja kuivauskaappi vaatteille.

 

Hae vapaata majoitusta:    Saariselkä